8 признака, алармиращи, че се нуждаете от спешен детокс



Тялото ни понякога крещи, че се нуждае от спешен детокс, но признаците за това остават незабелязани

Ако имате някой от изброените по-долу осем признака, които алармират, че се нуждаете от спешен детокс, не ги пренебрегвайте с лека ръка.

Ако пък вие сте от „щастливците” разпознали се във всички тези осем признака или поне в по-голяма част от тях, то това със сигурност означава, че имате нужда от спешен детокс.
Често пъти тези признаци остават незабелязани поради една или друга причина, но пък за сметка на това си плащаме скъпо и прескъпо за закъснението.

Тялото ни понякога крещи, че се нуждае от спешен детокс, но признаците за това остават незабелязани
Тялото ни понякога крещи, че се нуждае от спешен детокс, но признаците за това остават незабелязани

Признак №1
Чувството на постоянна умора и липса на енергия е първият сигурен признак, че имате нужда от спешен детокс.
Често пъти правим опит се опитваме да компенсираме липсващия тонус със стимулиращи средства, но те не само че не дават резултат, а влошават още повече състоянието ни.

Признак №2
Ако страдате от хроничен запек, то това също е ясен знак, че трябва да направите спешен детокс на организма си.
Една разтоварваща диета например ще помогне не само за детокса на дебелото черво, а и за изхвърлянето на всички токсини и шлаки от тялото ви.

Признак №3
Ако напоследък забелязвате, че ви е трудно да се концентрирате и че паметта ви отслабва, то организмът ви отново крещи, че се нуждае от детокс.
Състоянието ви ще се подобри само ако го избавите от токсините и тежките метали, натрупали се в него.

Признак №4
Депресията също трябва да ви алармира, тъй като начинът, по който се чувстваме е в резултат на храната, която осигуряваме а тялото си.

Признак №5
Наднорменото тегло също е признак, че имаме спешна нужда от детокс. В нередки случаи наднорменото тегло е вследствие на затруднената работа на метаболизма заради натрупалите се токсини.

Признак №6
Не подминавайте с лека ръка и безсънието и най-вече причините, които са ви довели до това състояние, тъй като нарушават сериозно естествения ритъм на организма.

Признак №7
Честото главоболие, особено в случаите, в които се появява без видима причина също алармира, че трябва да се подложим на спешен детокс.

Признак №8
Кожните проблеми също са признак, че е дошло време да прочистим основно организма си, пише framar.bg.

loading...



Добавете коментар