Преборете злокачествените тумори с алоеЗа лечение на тумори можете да използвате една рецепта от народната медицина, която се прави лесно с помощта на лечебното алое.

Думата тумор има латински произход и се използва за назоваването на аномалното нарастване на тъканите. Видовете тумори се делят на два вида, които са злокачествени и доброкачествени. В случай, че открит тумор в организма ви, единствения начин да разберете дали той е доброкачествен или злокачествен е да си направите хистологично изследване или така наречената биопсия.

Доброкачествените тумори, се определят, като нещо близко до липомите, но лечението е задължително, защото макар и „безобидни“ има голяма вероятност те се изродят и да се превърнат в злокачествени.

Убиване на тумори с лечебна рецепта с алое
Убиване на тумори с лечебна рецепта с алое

Приели сме думата рак, като синоним на злокачествените тумори, които се делят на две групи – карциноми и саркоми. Злокачествените тумори, са дарени със способността да се разсейват из тялото щом размера им нарасне.

Специалистите смятат, че туморите се причиняват от мутирането на ДНК на клетките в организма. Това пречи на клетките да работят правилно, като въздейства негативно на клетъчното делене. Все пак, за да се образува злокачествен тумор е нужно да натрупване от множество групи на мутации. Новите изследвания, които са направили специалистите сочат, че вирусните инфекции при много са главната причина за образуването на тумори.

Сега ще ви представим една рецепта, която можете да използвате за лечение на тумори, която се приготвя от растението алое вера, известно с уникалната си целебна сила. За да си приготвите уникалната смес се използва алое вера, което да е на възраст от 3 до 6 години. Преди да направите лека не бива да поливате алоето 5 дена, преди употреба. Откъсвате 1,5 килограма от листата на алоето и ги смилате в машинка за месо. Наливате към тях червено вино в размер на 2,5 литра ( препоръчително е то да е 15 градусово). Накрая към червеното вино и смлените листа от алое се добавя 1,5 килограма натурален пчелен мед.

За ваше улеснение можете да изсипете сместа в буркан от 5 литра, който ще затворите и ще оставите на тъмно за съхранение от 5 дена. След изваждане сместа се прецежда, като се изстисква добре всичкия сок.

От лека с алое, който се използва за убиване на тумори се приема 5 поредни дни по 3 пъти на ден, по чаена лъжичка преди хранене. След изминаването на тези 5 дни приема на лекарството продължава, но този път ще взимате по супена лъжица от него. Това продължава още 60 дни и после се прави пауза.

Когато използвате тази рецепта за убиването на тумори се препоръчва и приема на чаша разбито кисело мляко всеки ден.

Преборете злокачествените тумори с алое
1 (20%) 1 vote[s]
loading...Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.