Топ рецепта ще ви откаже моментално от тютюнопушенетоМакар всички да са наясно с вредите от тютюнопушенето, малцина се решават да се отърват от този порок

С помощта на тази топ рецепта ще можете да се избавите от тютюнопушенето.

Макар мнозина да си мислят, че тютюнопушенето ги успокоява, специалистите са категорични, че това е само плацебо ефект, а истината далеч не е толкова лицеприятна.
Всички знаят за вредите от тютюнопушенето, но въпреки това онези, които успяват да се избавят от този коварен порок са малцина.

Макар всички да са наясно с вредите от тютюнопушенето, малцина се решават да се отърват от този порок
Макар мнозина да си мислят, че тютюнопушенето ги успокоява

Преобладаващата част от онези, които веднъж са посегнали към цигарите, си носят този порок до края на живота.
Тази топ рецепта за моментално отказване от тютюнопушенето. Oбаче наистина действа и ще е от огромна полза на всички онези, които са решени да започнат нов живот.

За да си приготвите тази толкова ефикасна рецепта против тютюнопушене са ви необходими:
30 мл. масло от жожоба и същото количество кокосово масло и зехтин
20 мл. чай от лайка
5 гр. риган
по ½ портокал и грейпфрут

Изцедете сока от цитрусовите плодове и добавете към него останалите съставки.
Разбъркайте добре сместа, докато се хомогенизира. Поставете я в удобен за вас съд, който можете да носите навсякъде със себе си. Най-удобно ще е да съхранявате сместа в старо шише от лекарства, което се затваря плътно.
Всеки път, когато почувствате, че се нуждаете от поредната цигара, нанесете част от тази смес под носа или навлажнете с нея малка кърпичка, поставете я до носа си и дишайте дълбоко, пише zajenata.bg

loading...Добавете коментар