Вълшебен лек при миома



Хумата е отличен лек при миома

Съществува вълшебен лек при миома.

Основната съставка в рецептата при миома и косопад, е хумата.
Хумата може да се прилага вътрешно и външно. Освен за лек при миома, тя може да бъде използвана при разширени вени, отоци от различен произход, за мехлеми, компреси, вода в коляното, усилване на зрението и дори за гаргара.

Ето и изпитаният лек при миома.
Оставете хумата да престои на слънце за 3 дни, след което я разтворете във вода до получаването на гъста каша. Поставете получената каша в марля и наложете компреса ниско долу на корема. Оставете го да действа три часа, след което го махнете. Прилагайте лечението в продължение на десет дни. За засилване на ефекта можете да пиете и по 1 ч.л. хума разтворена в ½ ч.ч. вода.

Хумата е отличен лек при миома
Хумата е отличен лек при миома

Хумата е отличен лек при миома и косопад. За да я приложите при косопад, е необходимо да залеете 5 с.л. от нея с равно количество оцет и вода. Оставете сместа да престои половин час, след което я втрийте в корените на косата и разнесете маската по дължината й.
Оставете лека да действа поне един час, след което можете да отмиете маската.

Ако ви измъчва вода в коляното, можете да го мажете със смес от равни количества хума, олио и кисело мляко.
Нанесете гъстата каша върху памучен плат и я сложете върху коляното. Най-добре е да я оставите да действа няколко часа като за ваше удобство можете да превържете компреса. Процедурата се повтаря до изчезване на проблема, пише ezine.bg.

Другият изпитан лек при миома е с отвара от турта.
Едва ли за някого е тайна, че миомата представлява туморно образувание, появяващо се в мускулната тъкан на матката. Това образувание може да бъде доброкачествено или злокачествено.

Наличието на подобен тумор води до силно кръвотечение по време на менструалния цикъл, анемия и болка при полов акт.
Най-често миомата се отстранява по оперативен начин, но истината е, че след известно време тя се появява отново. Ето в такива моменти на помощ идва народната медицина, която разполага с рецепти за всеки здравословен проблем.

За да приготвите лечебната отвара от турта се нуждаете от три цвята от растението, заедно с дръжките и 400 мл. вода.
Залейте цветвете турта с водата и ги варете на тих огън в продължение на пет минути. След това отдръпнете отварата от котлона и я оставете да се охлади. Прецедете я и пийте от нея по 120 мл. три пъти на ден, преди храна.
Този курс на лечение трябва да е с продължителност три месеца. Единствената особеност е, че на всеки месец трябва да си давате 5-6 дни почивка, в които да не пиете от отварата.

Дамите, които са изпробвали този лек твърдят, че наистина действа и остават удивени от резултатите, пише zajenata.bg.

loading...



Добавете коментар