Народен лек при бяло течение



Билковите смеси са отличен лек при бяло течение

Всяка втора представителка на нежния пол е измъчвана от бяло течение. Това сочат данните за този проблем в световен мащаб.

Обикновено проблемът бяло течение е сигнал, че в организма протича някаква инфекция. Преди да изберете какъвто и да било лек при бяло течение, е необходимо да установите източника, причиняващ проблема.
Разбира се излишно е да споменаваме, че източникът може да бъде установен само от специалист гинеколог.

Билковите смеси са отличен лек при бяло течение
Билковите смеси са отличен лек при бяло течение

Често пъти дамите се заблуждават и започват да търсят лек при бяло течение, а всъщност става въпрос за цервикална слуз, която е естествен овлажнител на интимните части.
Към лек при бяло течение можете да посегнете едва когато гинекологът установи наличие на инфекция, която обикновено е придружена от сърбеж, обилна влажност и неприятна миризма.

Най-често срещаните инфекции, които причиняват този проблем са три – анаеробна инфекция, трихомоназа и гъбички.
До лек при бяло течение общо взето се прибягва рядко, тъй като организмът е в състояние да се пребори сам с този проблем.
Най-добре е да се обърнете към гинеколог, който ще ви назначи микробиологично изследване, за да се установи със сигурност имате ли бяло течение и какво го е причинила.

Един от най-добрите народни лекове при бяло течение е комбинацията от равни части смрадлика, лайка, босилек и мащерка.
Кипнете 1 литър вода и добавете 3 с.л. от билковата смес. След като поври пет минути, оставете сместа да покисне половин час, прецедете я и си направете интимен душ с нея вечер, преди лягане. Интимните контакти след този душ не са желателни, пише ezine.bg.

loading...



Добавете коментар