Лек при пиелонефрит и бъбречна криза



Този лек при пиелонефрит и бъбречна криза е препоръчан от Петър Дънов

Хората, които са преживели бъбречна криза знаят колко болезнена е тя. Предлагаме ви ефикасен лек при пиелонефрит и бъбречна криза.

Първото нещо, което трябва да знаете е, че след бъбречна криза трябва да приемате по 3 л. минерална вода на ден.
Отличен съюзник срещу болките е отварата от червена боровинка или пък топлият чай с лимон. Можете да си направите и запарка от копър, целина, жълт кантарион или резене.

Този лек при пиелонефрит и бъбречна криза е препоръчан от Петър Дънов
Този лек при пиелонефрит и бъбречна криза е препоръчан от Петър Дънов

Петър Дънов предлага отличен лек при пиелонефрит и бъбречна криза, който има бързо и мощно действие. За да облекчите кризата, си направете отвара от клонки и кора на дървото скоруша.
За да изхвърлите песъчинките, Петър Дънов препоръчва да нарежете 20 стръкчета магданоз в ½ кофичка кисело мляко и да го изяждате вечер, 30 минути преди хранене.
Този лек при пиелонефрит и бъбречна криза се повтаря, докато не се избавите от камъчетата.

При наличие на бъбречни проблеми, специалистите препоръчват да изключите от менюто си месото, млечните продукти и шоколада. Ако ви мъчат камъни в бъбреците е добре да наблегнете на приема на черна ряпа, магданоз, ябълки, лен, червено цвекло и мечо грозде.
Ако в дълъг период от време приемате недостатъчно количество течности можете да си докарате сериозни проблеми с бъбреците.
Поради тази причина системният прием на достатъчно количество вода е от особена важност, пише bolime.net.

loading...



Добавете коментар