Премахване на комедони у дома



Съществуват редица ефективни методи за премахване на комедони в домашни условия

Ще ви предложим един много ефективен начин за премахване на комедони у дома.

Ако спазвате всички правила, ще можете да се отървете от този проблем, без да е необходимо да плащате за скъпи процедури в козметичните салони.
Всички знаем, че комедоните са неприятен и в същото време много деликатен проблем, който мъчи голяма част от тийнейджърите.

Съществуват редица ефективни методи за премахване на комедони в домашни условия
Съществуват редица ефективни методи за премахване на комедони в домашни условия

С премахване на комедони у дома трябва да се заемете преди чисто физическият проблем да се е превърнал в психическо неразположение.
Никой от страдащите от този проблем не възприема добре себе си, а нещата се усложняват още повече в съчетание с акнето.
За да не се срине самочувствието ви, просто трябва да се спрете на някой от най-удачните за вас начини за премахване на комедони.

Ето ги и тях:
Маската от бяла хума е отлично средство за премахване на комедони. Тя оказва благотворно въздействие върху кожата като я заглажда и прави мека на допир.
Към две супени лъжици бяла хума сипете вода, за да се получи гъста каша, която разнесете по лицето. След като засъхне, я отмийте със студена вода.

За премахване на комедони в домашни условия можете да втривате козметични трици в засегнатите участъци. Още по-голям ефект ще има, ако преди това си направите парна баня, за да се отворят порите и след това изстискате комедоните.

Ако имате твърде чувствителна кожа, пропуснете метода с парната баня, тъй като в противен случай рискувате да се появи възпаление, което ще отшуми едва след няколко дни, пише ezine.bg.

loading...



Добавете коментар