Отвари от билки при борбата с тежката депресияБилковите отвари могат да ви помогнат да победите тежката депресия, която за жалост е покосила много хора, поради големия стрес, под който се живее.

Депресията се описва, като състояние, което нарушава настроението на хората и се изразява с емоции на тъга, нерешителност, подтиснатост и апатичност. Друга особеност на депресията е отпадналостта и унилостта, както и понижения тонус. Депресираната личност има проблеми с концентрацията, огромна липса на желание на работа и извършване на ежедневните задължения, огромно чувство за вина, загубва интереса към живота и не изпитва удоволствие от нищо. Освен, че всичко това се отразява негативно на професионалната дейност, вреди и на здравето.

Билките, които ще в помогнат да се преборите с тежката депресия
Билките, които ще в помогнат да се преборите с тежката депресия

За да победите тежката депресия ви предлагаме мощни билкови отвари:

1. Билкова смес – смесват се по 200 грама от билките иглика, мента и жълт кантарион. Добавя се и само 50 грама от лечебния копър. Билковата смес се бърка добре и от не се взимат 4 супени лъжици. Количеството билки се заливат с 600 милилитра вряла вода. Изкисват се за 30 минутки и после прецеждате. Пиете по 6 пъти на ден по 80 милилитра преди и след консумирането на храна.

2. Билкова смес при борбата с депресията – смесват по 100 грама жълт кантарион, мента и маточина. Обърквате билките и взимате отново 4 супени лъжици. Заливате с 600 милилитра вряла вода, запарвате за 30 минутки и после прецеждате. Взимате по 80 милилитра 6 пъти на ден преди след консумирането на храна.

3. Бял имел при депресия – 15 грама от билката се заливат с 100 милилитра вряла вода, оставя се да кисне само 10-тина минутки и после се прецежда. На се приема 3 пъти по супена лъжица.

4. Билка страшниче при депресия – в 400 милилитра вода се сварява за 5 минутки супена лъжица от билката. Отварата се сваля от котлона, прецежда се. Приема се по супена лъжичка 3 пъти дневно. За да постигнете желаните резултати трябва да приемате билковата отвара поне 60 дена.

5. Овесена слама при депресия – с 500 милилитра вряла вода се залива супена лъжица от дрогата. Отварата се вари на котлона около 30 минутки, сваля се, прецежда се. Пие се на разделена на 3 части на малки глътки.

6. Гинко билоба при борбата с депресията – приготвя се чай, като в 1 литър вода се добавят 3 супени лъжици от гинко билобата. Отварата се слага на котлона и се вари само в продължение на 3 минутки. Сваля се от огъня, цеди се и се разделя на 4 части. Изпивате ги за 1 ден.

7. Сибирски женшен – прави се запарка от билката, като 20 грама дрога се залива с 500 милилитра вряла вода. Вари се около 15-тина минутки, сваля се от котлона и се прецежда. Разделя се на 3 части, които се изпиват за 1 ден.

Отвари от билки при борбата с тежката депресия
5 (100%) 1 vote[s]
loading...Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.