Уникална диета топи по килограм на ден



В основата на тази уникална диета е ежедневната консумация на едно яйце

Специалисти твърдят, че ако се доверите на тази уникална диета, можете да топите по килограм на ден.

Едва ли сте срещали по-ефикасна диета за експресно отслабване. В основата на тази уникална диета стои ежедневната консумация на едно яйце.
Диетолози от Великобритания са категорични, че яйцата, които до неотдавна бяха оплювани, са от огромна полза в борбата с излишните килограми.

В основата на тази уникална диета е ежедневната консумация на едно яйце
В основата на тази уникална диета е ежедневната консумация на едно яйце

Британските диетолози съветват дамите да заложат на тази уникална диета, уверявайки ги, че няма да съжаляват за избора си. В никакъв случай обаче не се изкушавайте да започнете тази диета, ако консумацията на яйца, ви е противопоказна по някаква причина.
Ако обаче можете да ги консумирате без проблем, можете да сте сигурни, че тази диета ще ви помогне да свалите килограми само като добавите по едно яйце към дневното си меню.

Диетолозите подкрепят твърдението, че ако закусвате всеки ден с по едно варено яйце ще отслабнете, тъй като по този начин ще намалите значително калориите от приема на храна през деня.
Яйцата засищат за по-дълго време глада, в сравнение с останалите храни.

Британският таблоид „Дейли мейл” отбелязва, че изгарянето на калориите е само една от малкото ползи, които има приемът на едно варено яйце на ден.
Диетолозите са стигнали до този извод след детайлен анализ на състава на яйцата. При все, че те са източник на доста калории, са в основата на здравословното хранене заради голямото съдържание на протеини, пише gotvach.bg.

loading...



Добавете коментар