Гарантирано отслабване с диетата на Протасов



Диетата на Протасов нормализира процеса на обмяна на веществата

Диетата на Протасов е една от най-популярните диети за гарантирано отслабване.

Тъй като режимът на диетата на Протасов е сравнително свободен, я превръща в предпочитана от мнозина, които водят битка с излишните килограми.
Най-хубавото на този хранителен режим е, че нормализира процеса на обмяна на веществата.
Единственото условие, което задължително трябва да се спазва при диетата на Протасов е количеството мазнини да не надвишава 30-35 гр. дневно.

Диетата на Протасов нормализира процеса на обмяна на веществата
Диетата на Протасов нормализира процеса на обмяна на веществата

Продължителността на тази диета е пет седмици.

Разрешените храни през първата седмица са кашкавал, кисело мляко, прясно мляко, 1 варено яйце, сирене с 5% мазнини и сурови зеленчуци. Можете да хапвате и до 3 зелени ябълки дневно.

През втората седмица се консумират същите продукти, но можете да премахнете ябълките и яйцето, тъй като апетитът ви вече е значително намален.

През третата седмица добавете към продуктите от първата седмица по 300 гр. месо от пиле, птици или риба, но за сметка на това намалете количеството на млечните продукти.

През четвъртата седмица от диетата на Протасов се консумират същите храни като предходната седмица, но категорично се спира приемът на прясното мляко.

През последната седмица към млечните продукти, зеленчуците и месото можете да добавите варива като боб, грах или царевица.

Задължително изпивайте по 2-3 литра вода на ден. Можете да пиете кафе и чай, но неподсладени.
ВНИМАНИЕ! Тази диета не е подходяща за хората, страдащи от различни заболявания на храносмилателния тракт, пише www.zdraviste.com.

loading...



Добавете коментар