Липови клонки и мед при начални форми на шизофренияРецептата от изгорени липови клонки и мед, която може да използвате при начални форми на шизофрения е на лечителя Петър Димков.

Заболяването шизофрения е психично разстройство, което се характеризира с нарушаването на мисловните процеси. При това състояние емоционалните реакции също са засегнати. Слуховите халюцинации, фантасмагоричните „истории“ и не подредеността на мислите и говора са основните симптоми на заболяването.

Билкови рецепти при шизофрения
Билкови рецепти при шизофрения

Шизофренията се определя от специалистите, като вид психоза, за която са характерни хиляди симптоми. Най-често се наблюдават халюцинации (виждане на нещо нереално), бълнуване, нервна възбуда и още много други. Всичко това води до нарушаването на психичната дейност, а от там страдащия от шизофрения загубва своята приспособимост към социалната среда, като един нормален човек.

Риска от шизофрения се увелича при хората, които страдат от силна депресия или големи тревоги. Процента на риск от заболяването се увеличава при индивидите, които употребяват психоактивни вещества. Страдащите от тежкото заболяване, често са хора, които от дълго време са безработни, нямат дом и семейство и живеят в бедност и мизерия. Продължителността на живота на шизофрениците се намалява с около 15 години.

Рецептата, която може да помогне при леки форми на шизофрения е следната: изгарят се липови клонки и въглените от тях се счукват на прах. Към праха (от 5-6 клонки) се добавя супена лъжица мед. Сместа се обърква добре. От нея се консумира 3 пъти на ден, задължително преди хранене, по чаена лъжичка. Добре е, лечението да бъде съпроводено с пиенето на чаша липов чай. Лечението е с различна продължителност за всеки индивид. То се прилага докато на лице има положителни резултати.

Другата рецепта на лечителя е за направата на билкова смес, която включва: смесват се по 100 грама от билките босилек и страшниче, по 50 грама от билките цвят от глог, маточина, върбинка, липа, риган, дяволска уста и хмел. Всяка вечер заливайте 2 супени лъжици от билковата смес с 500 милилитра гореща вода. Запарвайте лечебната отвара цяла нощ На сутринта се прецежда. Пие се преди хранене, 3 пъти на ден по 100 милилитра.

Липови клонки и мед при начални форми на шизофрения
2 (40%) 2 vote[s]
loading...Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.