Японски лек цери 20 болести



Благодарение на този японски лек можете да изцерите дори и коварния рак

Този японски лек цери 20 болести безотказно.

Благодарение на приложението на този японски лек, церящ 20 болести ще се почувствате отново жизнени, здрави и енергични. Той е много лесен за изпълнение, тъй като се състои в приема на чаша гореща вода сутрин след ставане (прилага се преди да сте си измили и зъбите дори).

Методът е известен от древни времена и се прилага успешно и днес. Лекарите са категорични, че древният японски метод действа безотказно.
Последните научни изследвания, които са проведени доказват ефикасността на тази стара практика.

Благодарение на този японски лек можете да изцерите дори и коварния рак
Благодарение на този японски лек можете да изцерите дори и коварния рак

Японската медицина е категорична по въпроса, че приемът на чаша почти гореща вода сутрин след сън и на празен стомах е изключително ефикасен при лечението на бъбречни заболявания, диария, главоболие, всички видове очни заболявания, епилепсия, диабет, артрит, гастрит, бронхит, затлъстяване, астма, менингит и др.
Колкото и невероятно да ви звучи, този японски метод може да бъде ефикасен и при лечението на някои видове рак, ушни болести и болести на гърлото, както и при тежки менструални проблеми.

Японците препоръчват веднага след събуждане да приемете 4 чаши по 160 мл. гореща вода (колкото можете да понесете).
Едва след това можете да прибегнете към измиване на зъбите. Имайте предвид, че през следващите 45 минути, не трябва да приемате нищо друго.
Новата порция течности можете да приемете едва 2 часа след закуска. Това правило важи и за всички останали хранения, тъй като в противен случай нарушавате работата на стомаха, разреждайки соковете на храносмилателната система.

Изследвания доказват, че този метод лекува високо кръвно след 30-дневно приложение, а гастрит – след 10-дневно приложение, пише zdraviste.com.

loading...



Добавете коментар