Билкова отвара при панкреатит



Коварният панкреатит може да бъде излекуван с отвара от магданоз

Тежкото възпалително-некротично заболяване на задстомашната жлеза панкреатит, също може да бъде изцерено с помощта на билки.

Отварата от магданоз е отлично средство за лечение. Малцина са онези, които гледат на магданоза като на полезна билка. Всеизвестен е фактът, че тази подправка подхожда почти на всяко ястие, но на целебните му свойства сякаш не се обръща толкова внимание.

Коварният панкреатит може да бъде излекуван с отвара от магданоз
Коварният панкреатит може да бъде излекуван с отвара от магданоз

Освен при панкреатит, отварата от магданоз може да ви помогне, ако страдате от лош дъх или бавен метаболизъм.
За да си приготвите билковата отвара от магданоз, която цери панкреатит, трябва да запарите половин килограм от подправката, след което да я нарежете.
Накрая поставете магданоза в прясно мляко, чието количество е достатъчно, за да го покрие и го заврете.

Прецеденият сок се приема по 1-2 с.л. дневно. Природолечители обаче съветват преди да прибегнете до това лечение, задължително да се посъветвате с лекуващия ви лекар.

Отварата от магданоз може да ви избави и от лошия дъх. За целта залейте една супена лъжица нарязан магданоз с вряла вода и с получената течност жабурете устата.
При безапетитие нарежете една връзка магданоз и я залейте с 500 мл. вряла вода.
Оставете сместа на котлона да къкри 10-тина минути, след което я отдръпнете и прецедете. Приемайте по 2-3 с.л. дневно и ще се убедите сами в благотворния ефект, пише gotvach.bg.

loading...



Добавете коментар