Народен лек при чернодробна стеатоза



Народният лек при чернодробна стеатоза има отлично действие

Предвид нездравословния начин на живот, който води голяма част от съвременното общество, все повече хора страдат от чернодробна стеатоза.

Този здравословен проблем представлява омазняване на черния дроб. Предлагаме ви изключително ефективен природен лек при чернодробна стеатоза.

Народната медицина твърди, че суроватката (т.нар. цвик) е отличен лек при чернодробна стеатоза.
Цвикът е естествен млечен серум с високо съдържание на лактоза, лактоалбумини, лактоглобулини и минерални соли, получаващ се при производството на кисело мляко, сирене и сиренови продукти.

Народният лек при чернодробна стеатоза има отлично действие
Народният лек при чернодробна стеатоза има отлично действие

Фактът, че в суроватката няма сол и казеин, а лецитинът и млечната мазнина са в минимални количества, я превръща в отличен народен лек при чернодробна стеатоза.
Още в древни времена хората са използвали суроватката за стимулиране на дейността на храносмилателния тракт и повишаване на апетита.

Редица изследвания сочат, че цвикът предотвратява успешно инсулт, инфаркт, хипертония, увеличава мускулната маса, предпазва от появата на остеопороза и регулира нивата на лошия холестерол, който може да доведе до множество сериозни проблеми.

За да си направите домашна суроватка е необходимо да сварите един литър прясно мляко. Веднага след това добавете щипка лимонена киселина или няколко капки лимонов сок.
Разбъркайте млякото и го оставете да си почине до образуването на зеленикава полупрозрачна течност (цвик).

За да се избавите от мазнините, натрупали се по черния ви дроб, пийте по ½-1 литър суроватка ежедневно, пише zdraviste.com.

loading...



Добавете коментар