Сваляне на високо кръвно за минутиТози метод за сваляне на високо кръвно е изключително ефективен

Едва ли сте предполагали, че съществува метод за сваляне на високо кръвно и то само в рамките на пет минути.

За щастие не само, че съществува такъв метод, а може да бъде приложен изключително лесно. Става въпрос за сваляне на високо кръвно с помощта на няколко масажни движения.
Хората, които са се превърнали в жертва на този здравословен проблем са наясно, че той е в резултат на физическото натоварване, което води до напрягане на мускулите и покачването на нивата на артериалното налягане или път на стреса, който причинява редица заболявания.

Този метод за сваляне на високо кръвно е изключително ефективен
Този метод за сваляне на високо кръвно е изключително ефективен

Първото, което трябва да направите за сваляне на високо кръвно е да отпуснете мускулите си и да правите леки погалващи движения от точка 1 до точка 2.
Именно тези леки движения ще ви избавят от неприятното усещане, което имате при високо кръвно.
Повторете това действие и от другата страна. Масажът трябва да е с продължителност поне по десетина минути и от двете страни. Ще усетите ефекта от него още в самото начало.

Масажирайте точка 2 в продължение на поне по една минута и от двете страни.
Бихте могли да я притиснете малко по-силно, но не и до болка.
Лий Хунсен е категоричен, че ако изпълните всички изисквания на този специален масаж ще върнете високото си кръвно налягане към нормалните му граници. Това не е случайно, а се дължи на факта, че посредством масажа сте спомогнали за регулирането на кръвообращението, което е от особена важност, пише mall359.com.

loading...Добавете коментар