Билков лек при базедова болестКато лек при базедова болест можете да използвате мощните билкови отвари.

Базедовата болест е заболяване, което засяга главно щитовидната жлеза. Симптомите, които се проявяват при страдащите са изпъкналост на очите, бързо сърцебиене, изпотяване на ръцете, мускулна слабост, влошаване на паметта (трудно концентриране), сваляне на килограми, отпадналост, високо кръвно налягане, безсъние и други.

Базедовата болест засяга предимно жените, които са на възраст от 30 до 50 години. Все пак тя може да се прояви и при тези над 50 години, при бременност или при менопаузата. Самото заболяване има фамилна предразположеност и силният стрес или някое инфекциозно заболяване могат я отключат.

Билкови отвари при базедова болест
Билкови отвари при базедова болест

Ето и бабините отвари, благодарение на които ще можете да победите базедовата болест:

1. Чудотворна отвара при базедова болест – използват се лечебните корени на от билка сладник – 1 супена лъжица наситнена билка. Наситнете билка брош и прибавете от нея 2 лъжици. Омесете билките и от тях вземете само 1 супена лъжица, която ще залеете с 250 милилитра гореща вода. Слага се на котлона и ври 15 минутки. След премахване от котлона билковата лечебна отвара се оставя за 10 минутки, за да кисне. Следва прецеждането и. Отварата се изпива сутрин, още преди да сте закусили.

2. Листа на пелин и нишадър при базедова болест – листата на пелина се начукват, трябва да получите нещо като кашичка. Добавя се нишадър – половин пакет и съставките се омесват. Готовата смес се налага на марлено парче. После се налага върху шията. Всеки ден слагайте този компрес преди сън и го сваляйте на сутринта. За да е успешно приложеното лечение на базедова болест, то трябва да продължи 10 поредни дни.

3. Зелени орехчета и зехтин при базедова болест – трябват ви 40 малки зелени орехчета.Те се измиват и поставят в съд. Заливат се ( да се покрият) със зехтин. На стъкления съд в който сте приготвили домашния лек се поставя капак и се прибира на тъмно и хладно място в дома. Оставя се така за престой от 40 дни, се прецежда. Пие се 60 поредни дни по 3 пъти на ден, само по супена лъжица.

Билков лек при базедова болест
4.6 (92%) 5 vote[s]
loading...Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.