Домашна антицелулитна терапия



Тази антицелулитна терапия ви спестява парите за скъпите козметични процедури

В следващите редове ще ви запознаем с ефективна домашна антицелулитна терапия, която може да замени успешно скъпите процедури в козметичните салони.

Често пъти в старанието си да се сдобием със стройна фигура се подлагаме на всячески мъчения, увеличавайки спортните занимания и отдавайки се на гладуване, но резултатите са незадоволителни.
За ефикасната домашна антицелелитна терапия ще ви се наложи да обърнете по-сериозно внимание на етеричните масла, които притежават отличен ефект в изгарянето на мазнините.

Тази антицелулитна терапия ви спестява парите за скъпите козметични процедури
Тази антицелулитна терапия ви спестява парите за скъпите козметични процедури

Малцина са тези, които знаят, че етеричните масла притежават силата да изведат през порите течностите и токсините, натрупали се в тялото, а освен това да изгорят мазнините и да подобрят еластичността на кожата.
Разбира се основната „съставка” на домашната антицелулитна терапия е антицелулитният масаж, който както вече се досещате, трябва да бъде направен с етерични масла.
Преди да пристъпите към него обаче задължително си направете тест за алергия, нанасяйки 1-2 капки от етеричното масло зад ухото или на лакътната сгъвка.

Етеричните масла от розмарин, хвойна, горчив портокал, грейпфрут, здравец, див копър, канела и лимон имат най-силно изразен антицелулитен ефект.
За базово масло се използва зехтин или бадемово масло.
Бихте могли да си направите масаж и само с един вид масло, но трябва да знаете, че мисковете дават по-бърз ефект.

Ето и примерната смес, която можете да използвате за домашната антицелулитна терапия и е с гарантиран ефект – добавете по 4 капки масло от канела и розмарин към 4 с.л. зехтин.
С тази масажна смес правете антицелулитния масаж на засегнатите зони, пише bolime.net.

loading...



Добавете коментар