Натурални лекове при подагра



С тези лекове при подагра ще се избавите бързо от силната болка

Природата ни е осигурила редица натурални лекове при подагра, които имат отличен ефект.

Чрез тези лекове при подагра можем да се избавим от заболяването при това, без да се налага да натоварваме организма си с допълнителна химия, закупена от аптеката и то на доста солена цена.
Всички знаем, че коварната е форма на артрита и се появява заради нарушения в обмяната на киселина в организма, получена от излишъка на пикочна киселина в тъканите и кръвта.

С тези лекове при подагра ще се избавите бързо от силната болка
С тези лекове при подагра ще се избавите бързо от силната болка

Най-сериозният проблем, с който трябва да се справят натуралните лекове при подагра е изгонването на излишната пикочна киселина, останала в организма.
Ако не обърнете навреме внимание на подаграта, може да ви подложи на доста сериозни изпитания по отношение на болката, при все че в повечето случаи засяга само една става.
Често пъти засегнатата става е тази на палеца на крака и болката се усеща като още по-силна.

Един от най-ефикасните и бързи природни лекове при подагра е да наложите засегнатото място с кубче лед, което ще облекчи значително болката. Оставете леда да престои 10-15 минути.

С втория метод, който ви предлагаме освен, че ще облекчите болката, причинена ви от подаграта, ще премахнете токсините от тялото. За целта трябва да накиснете краката си в разтвор от топла вода и английска сол, в който трябва да подържите краката си 20 минути.
Магнезият, който се съдържа в английската сол ще извлече токсините, което пък ще доведе до подобряване на кръвообращението и ще облекчи болката ви, пише ezine.bg.

loading...



Добавете коментар