Чудодейна отвара лекува миома



Туртата е отличен лек при миома

Чудодейна отвара може да ви избави от миомата.

Всеизвестен е фактът, че коварната миома е един от най-често срещаните тумори на матката.
Предлагаме ви чудодейна отвара, която ще ви излекува от миома.

Нелекуваната миома може да доведе до редица сериозни последствия като аборт, стерилитет, цялостно увреждане на половата система и др.
Намесата на специалисти при наличието на подобно заболяване, е неизбежна.
В нередки случаи се прибягва до оперативно отстраняване на малка част от матката, ако туморите са твърде големи.

Туртата е отличен лек при миома
Туртата е отличен лек при миома

Едни от основните симпоти, по които можете да разпознаете, че страдате от миома, са обилно кръвотечение по време на цикъл и силни болки по време на близост с партньора ви.
Понякога миомата е съпътствана от анемия заради обилната менструация.

Понякога като лек при миома се прибягна и до хормонални методи. Освен оперативна намеса за лечение на миома съществува и друг начин, който е абсолютно безопасен и няма да подложи организма ви на стрес. Както винаги в такива случаи на помощ идва народната медицина.

Отварата от турта е изключително ефикасно средство, което може да ни избави от миома. Билката е с приятен аромат и гъсто съцветие. По нашите ширини се среща най-често в жълтата или жълто-оранжевата гама.

За приготвянето на отварата от турта, която лекува миома трябва да си набавите 3 цвята от билката заедно с дръжките и да ги залеете с 400 мл. вода.
Лечебната смес се вари на тих огън за пет минути, и след като изстине се прецежда и се приема по 120 мл. три пъти на ден преди храна. Методът се прилага в продължение на три месеца като всеки месец не пиете от отварата, пише ezine.bg.

loading...



Добавете коментар