Афти, настинка и мигрена се побеждават със сода за хлябВсеки би ви посъветвал да използвате лечение със сода за хляб срещу киселини, но нейните ползи за организма не спират само до тук.

Този така уж невзрачен прах намира хиляди приложения в домашната хигиена, защото има силата да излъска съдовете и бижутата ви до блясък. Но ако я поставите в домашната си аптечка най-вероятно вие ще забравите за повечето лекарства, които са в нея. Можете да приложите лечение със сода за хляб на множество заболявания, като някои от тях са мигрена, киселини, настина, главоболие и други.

Ето и уникалните рецепти за лечение със сода за хляб, които ви предлагаме и вярваме, че ще използвате, защото наистина помагат.

Ефикасно лечение със сода за хляб
Ефикасно лечение със сода за хляб

1. Лечение на настинка със сода – за целта ви трябва чайник в който да налеете една чаша вода. Към нея се прибавя само малка чаена лъжичка от лечебната сода. Изчакайте да кипне и в носа на чайника поставете свито на тръбичка парче хартия. Не използвайте вестник или списание, лист от блокче или скицник ще ви свърши идеална работа. Заболелият да диша 15-тина минути от парата по 2 пъти на ден, за да се пребори с настинката.

2. Сода за отхрачване – направете си лечебна течност за отхрачване, като в 1/2 чаша топла вода разтворите щипка сол и 1/2 чаена лъжичка сода. Изпивайте този лек на гладен стомах. Нужно е приемате по 1 доза 2 пъти на ден за да спомогнете отхрачването и да се излекувате.

3. Срещу афти – дезинфекцирайте устната кухина често, ако сте благоразположени към появата на афти в устата. За целта трябва да смесите карбамит – 2,5 грама, сода – 85 грама и готварска сол – 85 грама. Разтворете тези съставки в чаша вода и изплаквайте устата при възможност след всяко хранене.

4. Сода при главоболие – за да спрете упоритата и силна болка ви трябва чаша топло мляко, в която да разтворите 2 малки щипки сода. Само след няколко минути облекчението ще е на лице, защото содата има силата да неутрализира киселините, а това води до облекчаване на главоболието.

5. Лечение със сода за хляб на мигрена – тук лечението е малко по-дълго – 14 дена, но ефекта от него е гарантиран. Преварете вода изсипете от нея в една чаша. В чашата с вода разтворете половин чаена лъжичка сода. Изпийте я преди обедното хранене. На вторият ден се изпиват две дози от содата разтворена в преварена вода. Трябва да стигнете до 7 чаши. После лечението продължава, като започнете да намаляте с една чаша от отварата. Приключвате когато отново достигнете само до изпиването на една отвара по обяд.

Лечение със сода за хляб се прилага от много хора и те са се възползвали от силата и, защото и вие да не сте от тях. Всичко е толкова лесно, а ефекта е уникален, изпробвайте не позволявайте на болката да ви мъчи щом можете да облекчите лесно и бързо само със сода.

Афти, настинка и мигрена се побеждават със сода за хляб
5 (100%) 1 vote[s]
loading...One thought on “Афти, настинка и мигрена се побеждават със сода за хляб

  1. Само дето не става ясно – как са свързани "киселините" с главоболието,и кои са те ?

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.