Точка панацея лекува 100 болести



Масажът на тази точка панацея подмладява тялото

С масажа на тази точка панацея можете да се излекувате от поне 100 болести.

Специалисти посочват, че единственото, което се иска от вас е да масажирате тази точка панацея всеки ден.
Тази точка панацея е един от най-старите японски методи за лечение на редица заболявания. Ако активирате ежедневно точката Цу Сан Лий, гарантирано ще успеете да подмладите тялото си.
В Япония наричат тази точка „точка на стотици болести”, а в Китай – „точка на дълголетието”.

Масажът на тази точка панацея подмладява тялото
Масажът на тази точка панацея подмладява тялото

Тя се намира на много лесно място и можете да я масажирате дори и на работното си място. Въпросната точка панацея е разположена точно под колянната чашка.
Точката панацея контролира успешно работата на всички органи, които се намират в долната половина на тялото. Тя изправя гръбначния стълб и подпомага правилното функциониране на стомашно-чревния тракт, бъбреците и надбъбречните жлези.

С масажа на точката панацея „инжектирате” в кръвта адреналин, хидрокортизон и други важни за тялото хормони.
Масажирайте я редовно и ще се уверите сами, че работата на храносмилателния ви тракт се е подобрила, кръвното ви налягане се е нормализирало, регулирали сте имунните функции на организма. Масажът на точката панацея потиска възпалителните процеси, помага за по-бързото възстановяване след инсулт, помага да се преборите успешно с импотентността, срещу гастрит, запек, тревожност и редица други заболявания.

Масажът на тази точка панацея и на двата крака трябва да се прави в часовете преди обед десет минути дневно по посока на часовниковата стрелка, пише zajenata.bg.

loading...



Добавете коментар