Лесен метод за сигурно отслабване



С този метод за сигурно отслабване ще останете удивени от резултатите

В следващите няколко реда ще ви представим изключително лесен метод за сигурно отслабване.
Благодарение на него ще успеете да влезете във форма за летния си отпуск.

Най-хубавото на този метод за сигурно отслабване е, че няма да ви се налага да посещавате фитнеса, а просто ще трябва да направите няколко лесни упражнения, докато гледате любимия си сериал.

Не бързайте да се отказвате от този метод за сигурно отслабване, защото няма да ви коства много усилия, но пък за сметка на това ще останете удивени от резултатите.
Ако вече сме успели да ви заинтригуваме, ето ги и упражненията:

С този метод за сигурно отслабване ще останете удивени от резултатите
С този метод за сигурно отслабване ще останете удивени от резултатите

Легнете на дивана, опирайки краката си в страничните облегалки. Вдигнете единия крак на максимална височина и задръжте в това положение няколко секунди, след което го пуснете и повторете същото упражнение с другия крак.
Това упражнение ще ви помогне да стегнете бедрата и задните части.

За да изваете формите на гърба, раменете и ръцете се подпрете на ръба на дивана и изпънете торса, повдигайки едната ръка нагоре, без да отлепяте краката от пода.
Завъртете се от това положение и докоснете другата ръка. Отново се връщате в основната позиция и повтаряте упражнението с другата ръка.

Наред са коремът и бедрата. За да ги приведете в приличен вид седнете с гръб, опрян в ръба на дивана. Изпънете напред краката и правете бърза ножица, поставяйки ги един върху друг. Повторете 20 пъти и сменете посоката, пише pik.bg.

loading...



Добавете коментар