Тибетски масаж лекува редица болести



Лесен тибетски масаж ще ви избави от здравословни неразположения

Този тибетски масаж е в състояние да облекчи различни здравословни неразположения.

За целта не е необходимо да се подлагате на скъпи процедури или да купувате медикаменти, а само да отделите малко от скъпоценното си време.
Тибетският масаж, който ще ви представим оказва силен ефект върху депресивните състояния.

Лесен тибетски масаж ще ви избави от здравословни неразположения
Лесен тибетски масаж ще ви избави от здравословни неразположения

Тази техника се е използвала още от древните хора. Според тибетската народна медицина, всеки един от пръстите отговаря за определена система от човешкия организъм.
Така например палецът отразява състоянието на черния дроб, белите дробове и бронхите, а масажът му може да облекчи кашлицата ви.
Показалецът пък изпраща сигнали към храносмилателната система, докато средният пръст е отговорен за кръвоносната система.

Масажът на безименния пръст ще ви помогне да се избавите от стреса, лошото настроение или нервните разстройства.
Малкият пръст пък е натоварен с отговорността за тънките черва, така че редовният масаж може да ви избави от досадния хроничен запек.
В центъра на дланта е разположена точката на сърдечната дейност. Чрез лек натиск върху тази точка можете да се избавите от сърцебиене и умора.

Благодарение на лесния тибетски масаж можете да се почувствате като преродени, а освен това можете да го приложите и докато сте пред компютъра или сте се изтегнали за блажена почивка на дивана.
Преди да прибегнете до лесния тибетски масаж, е необходимо да измиете ръцете си и да ги натъркате с лавандулово или цитрусово масло.
Започнете да масажирате дланта с леки движения, а след това преминете към пръстите.
Масажът на пръстите винаги трябва да започва от палеца, пише bolime.net.

loading...



Добавете коментар