Лесна рецепта при висока кръвна захар (хипергликемия)



С тази рецепта бързо ще нормализирате високата кръвна захар

Природната аптека разполага с отлично средство за нормализирането на висока кръвна захар.

Ако и вие сте попаднали в плен на висока кръвна захар, то този лек ще ви избави светкавично от нея.
Всеки диабетик е наясно, че има периоди, в които колкото и стриктно да спазва диетата, нивата на кръвна захар, са по-високи, отколкото трябва да бъдат.
В такива моменти на помощ идва народната медицина, която разполага с лек за всичко.

С тази рецепта бързо ще нормализирате високата кръвна захар
С тази рецепта бързо ще нормализирате високата кръвна захар

За да нормализирате нивата на висока кръвна захар, е необходимо да приемате всяка сутрин на гладно по 1 с.л. кокосово брашно, с малко вода.
Преглътнете кокосовото брашно, след което изпийте една чаша вода. ако не можете да го направите точно така, няма да е проблем да разтворите кокосовото брашно в малко вода, след което обаче отново трябва да изпиете една чаша вода.
За да има траен резултат този метод трябва да се прилага редовно и то само сутрин, пише zdravno.bg.

Разбира се задължително условие е да премахнете от менюто си всички сладкиши, тестени и сладки изделия, картофи, тлъсти ястия и мазнини. За предпочитане е менюто ви да изобилства от сурови, варени, печени или задушени с малко олио зеленчуци, както и риба.
И не трябва да се преяжда.

За нормализиране нивата на висока кръвна захар знахарите съветват да приемате тученица. Тази трева изобилства от витамин С, както и полиненаситени мастни киселини, които помагат за изчистването на холестериновите отлагания по съдовете. Освен това тя предпазва от развитието на атеросклероза и съдови усложнения.

loading...



Добавете коментар