Лек за стомах и бъбреци



Мушкатото е отлично лечебно средство за стомах и бъбреци

Природната аптека разполага с отличен лек за стомах и бъбреци.

Ако ви мъчат проблеми със стомаха и бъбреците, спокойно можете да приложите този лек, който наистина има отлично действие.
В древни времена хората са лекували проблемите със стомах и бъбреци, както и с белите дробове с листата от мушкато. Да, точно онова цвете, което от векове краси калдаръмените улички, а вероятно и до ден днешен – къщата на баба ви.

Мушкатото е отлично лечебно средство за стомах и бъбреци
Мушкатото е отлично лечебно средство за стомах и бъбреци

С този лек не са ви необходими таблетки за проблеми със стомах и бъбреци, тъй като той е достатъчно силен и ефективен да ви избави от проблема.
Залейте няколко листа от мушкато с вряща вода и ги оставете да киснат в продължение на 60 минути в топло помещение.
След като изтече това време пийте по ¼ чаша четири пъти в деня (преди храна).

Освен като идеален лек при проблеми със стомаха, мушкатото винаги е било ценено и като ефикасен природен разтворител на камъни в бъбреците. То е в състояние да ви избави и от възпаленията на бъбреците. За целта трябва да си приготвите балсам, който наистина върши чудеса.
Смесете 20 мл. прясно изцеден сок от мушкато с 20 гр. настойка от прополис, 100 мл. червено вино и 50 гр. мед.
Разбъркайте добре всички съставки на балсама и по една супена лъжица два пъти дневно (преди хранене), най-добре сутрин и вечер.
Курсът на лечение трябва да продължи две седмици.

За да получите 20 мл. сок от глухарче, залейте 50 гр. листа от растението с 200 мл вода и ги оставете да престоят два часа. След това прекарайте листата през сокоизстисквачка, пише recepty.bg.

loading...



Добавете коментар