Изпитани лекове при проблеми с простатата



Тези бабини лекове ще ви отърват от проблемите с простатата

Проблемите с простатата могат да бъдат решени и с помощта на народната медицина.

Предлагаме ви няколко изключително ефикасни природни рецепти, които ще ви помогнат да се отървете от проблемите с простатата, които ви измъчват.

Ако страдате от проблеми с простатата си пригответе отвара от борови връхчета, мечо грозде, леска, жълт кантарион, бял равнец, полски хвощ, царевична коса и троскот.

Тези бабини лекове ще ви отърват от проблемите с простатата
Тези бабини лекове ще ви отърват от проблемите с простатата

Смесете по 100 гр. от всяка от изброените билки и ги разбъркайте добре. От получената билкова смес вземете 3 с.л. и към тях добавете 1 с.л. леко запечено ленено семе, по 1 ч.л. червена хвойна (зърна) и ечемик.
Залейте билките с един литър вряла вода и варете 15 минути на тих огън. След това прецедете и оставете течността да изстине. Пийте от тази отвара по 150 мл. веднъж дневно. Можете да я овкусите с мед или сок от лимон.

Ако проблемът с простатата ви кара да уринирате твърде често, си пригответе отвара от лешникови листа.
Залейте 2 с.л. листа от лешник с 1/2 литър вряла вода и варете в продължение на десет минути. Прецедете отварата и я оставете да изстине.

При положение, че сте забелязали, че напоследък задържате урина, си набавете три малки (с големината на показалец) парчета млади кори от лешниково дърво. Нарежете ги на ситно и добавете три корена от магданоз. Залейте двете съставки с един литър гореща вода и варете 20 минути на тих огън. Веднага след като свалите сместа от котлона я прецедете, пише recepty.bg.

loading...



Добавете коментар