Прочистване на бъбреците с репички



Репичките притежават силно изразени антибактериални свойства, което ги превръща в идеален продукт за прочистване на бъбреците

Репичките са отлично природно средство за прочистване на бъбреците.

Това природно лекарство притежава редица полезни свойства за човешкия организъм.
Те имат малко по-силно изразен вкус в сравнение с останалите коренни зеленчуци.
Освен всичко друго, репичките са с ниско съдържание на мазнини, тъй като 90% от тях, също както и краставиците, е вода.

Репичките са отлично средство за прочистване на бъбреците
Репичките са отлично средство за прочистване на бъбреците

Репичките притежават силни противогъбични и антибактериални свойства, което ги превръща в отлично естествено средство за прочистване на бъбреците. Те осигуряват необходимите за организма фолиева киселина, вит. С, фибри, калий, мед, калций, манган, магнезий, рибофлавин, вит. В3 и натрий.

Консумацията на репичките ще ви помогне да облекчите редица заболявания. В народната медицина освен за прочистване на бъбреците, те се използват и като ефективно средство за борба с хемороидите, запека и нормализират работата на стомашно-чревния тракт.
В началото на пролетния сезон, организмът ни се нуждае от спешна детоксикация, тъй като е натрупал доста токсини по време на зимните месеци. Репичките са отличен продукт за тази цел.

Репичките играят ролята и на диуретик и ще ви спасят от усещането за парене при уриниране (ако страдате от такова).
С пречистването на бъбреците, този естествен природен продукт ни предпазва от различни инфекции, засягащи пикочните пътища, пише upss.eu.
Можете да консумирате този коренен зеленчук и за избавяне на стреса, който през последните години се е превърнал в неизменна част от ежедневието ни.
Макар и да не го забелязваме, той подкопава сериозно здравословното ни състояние.

loading...



Добавете коментар