Експресен природен лек при херпес



Чесънът е най-добрият природен лек при херпес

Със сигурност почти всеки един от вас е изпитал дискомфорта от появата на херпес, който сякаш избира възможно най-неподходящите моменти.

С експресния лек от природната аптека, гарантирано ще се отървете по възможно най-бързия начин от досадния херпес.
Специалисти са категорични, че в голяма част от случаите, херпесът не може да бъде изгонен завинаги и се завръща отново и по стара традиция, пак в най-неудобния момент и на най-видното място.

Кожни лекари посочват, че ако неприятното мехурче, което най-често избива върху устните вече се е появило веднъж, вероятността отново да се сблъскате с този проблем е почти 100%.

Чесънът е най-добрият природен лек при херпес
Чесънът е най-добрият природен лек при херпес

Повторната поява на досадния херпес може да ви доведе сериозен емоционален стрес, който да предизвика и покачване на температурата, травма на устните и редица други усложнения.
Понякога причина за появата му, е прекомерното излагане на слънчева светлина.

Макар в аптеките да се продават редица мазила за борба с херпеса, колкото и ефикасни да са те, най-добре е да заложите на природните продукти.
Ето и две много ефикасни решения от природната аптека срещу този проблем:

– Първият начин, който ще ви предложим е изключително лесен и ефикасен. Съществува обаче рискът мнозина от вас да го отхвърлят категорично заради силната миризма. Както вече се досетихте, става дума за чесъна. Ако все пак сте готови да понесете тази миризма в името на това да премахнете бързо херпеса, то просто трябва да разполовите една скилидка чесън и да го натъркате. Добре е, ако имате възможност да повтаряте тази процедура по няколко пъти дневно.
– Можете да си направите и ефикасен компрес, с който ще се избавите от досадните мехурчета. Разтворете 10 капки масло от лимон в 150 мл. дестилирана вода. Натопете в разтвора марличка или салфетка и наложете херпеса. Ако прилагате този компрес по няколко пъти на ден, съвсем скоро ще заличите херпеса, пише zajenata.bg.

loading...



Добавете коментар