Древна рецепта-панацея



Тази рецепта-панацея лекува от холестерол до рак

Тази рецепта-панацея е от древни времена и е способна да излекува почти всички болести, в това число и коварния рак.

Комбинацията на тази рецепта-панацея ще облекчи дишането ви при физически усилия, ще намали нивото на лошия холестерол, ще укрепи сърдечната ви система, ще ви предпази от сърдечен удар, ще ви излекува от възпаления на пикочния мехур и ще ви избави от артрит.

За приготвянето на древната рецепта панацея са ви необходими само мед и канела.

Тази рецепта-панацея лекува от холестерол до рак
Тази рецепта-панацея лекува от холестерол до рак

Тези съставки нямат срок на годност. Единственото, което може да се случи, ако престоят по-дълго време е медът да се кристализира и то, при условие че се държат на студено място.
Немалка част от фармацевтичните компании са положили огромни усилия да потулят тази рецепта-панацея.
Медът и канелата са отлично съчетание за лечението на редица болести.

Ако ви мъчат проблеми със сърцето, смесете ½ ч.л. канела и 1 ч.л. мед. Объркайте двете съставки и ги консумирайте всяка сутрин преди закуска.
Хората, страдащи от артрит пък трябва да консумират всеки ден напитка, приготвена от канела и мед. За целта добавете 1 ч.л. канела и 2 с.л. мед към чаша вряла вода и пийте напитката сутрин и вечер.

При възпаления на пикочния мехур отново се прилага лечение с мед и канела – 1 с.л. мед и същото количество канела се разтварят в чаена чаша хладка вода. Тази комбинация е незаменим съюзник в борбата с бактериите в пикочния мехур.
Ако ще използвате рецептата-панацея, за да се избавите от лошия холестерол, е необходимо да си приготвите напитка от три чаени лъжици канела и 2 супени лъжици мед, разтворени в половин литър вода, пише mall359.com.

loading...



Добавете коментар