Цялостно пречистване на организмаГрейпфрут и мед вършат чудеса за цялостното пречистване на организма

Цялостното пречистване на организма е от особено голяма важност за безпроблемното му функциониране.

Най-лесният начин за цялостно пречистване на организма е да започнете деня си с вълшебен коктейл, който да приемете половин час след хранене.
По този начин освен, че ще спомогнете за цялостното пречистване на организма си, ще ускорите метаболизма и по този начин ще изгорите почти половината от приетите на закуска калории.
Освен това вълшебната напитка, която ще ви предложим помага за лечението на сърдечносъдови заболявания, хипертония и др.

Грейпфрут и мед вършат чудеса за цялостното пречистване на организма
Грейпфрут и мед вършат чудеса за цялостното пречистване на организма

За да си приготвите чудодейната напитка за цялостно пречистване на организма, са ви необходими само един добре узрял грейпфрут и супена лъжица мед.
Разрежете грейпфрута на половина и издълбайте меката му част. Поставете я в блендер, добавете и лъжичката мед и разбъркайте добре.
Вече сте готови с приготвянето на вълшебния коктейл. Сега ви остава само да го изпиете.

Диетолозите подчертават, че пектинът, който се съдържа в този еликсир ще способства за ускоряването на метаболизма ви и за извеждането на излишния холестерол от него.
Ликопенът пък ще се „заеме” с изчистването на токсините от организма.
Редовната консумация на този коктейл ще пречисти цялостно организма ви и ще извае стройната фигура, за която винаги сте мечтали. Като бонус ще забележите и промяна в кожата ви, която ще изглежда много по-свежо, отколкото преди това.
Ако успеете да заместите вечерята си с тази напитка, то резултатът, който ще постигнете не само е гарантиран, а и ще е повече от това, което сте очаквали.

Цялостно пречистване на организма
5 (100%) 2 vote[s]
loading...Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.