Вълшебен балсам за отслабване



Този балсам за отслабване ще топи ежедневно по един сантиметър от талията ви

Дълго време рецептата за този вълшебен балсам за отслабване е била пазена в дълбока тайна.

Вероятно на всяка дама се е случвало да й се налага да приложи метод за скоростно отслабване.
За разлика от всички диети и методи, този балсам за отслабване ще върши работата си, докато вие спите или пък вършите някоя от обичайните си ежедневни задачи.
Хората, които са се доверили на този древен балсам за отслабване заявяват, че той наистина топи от корема и таза по един сантиметър всеки ден.

Този балсам за отслабване ще топи ежедневно по един сантиметър от талията ви
Този балсам за отслабване ще топи ежедневно по един сантиметър от талията ви

Това не е чудо, а се дължи на мощната му формула, която елиминира излишните мазнини, натрупали се в организма ни, а като бонус подобрява паметта, зрението, слуха и функциите на мозъка.

За да си приготвите вълшебния балсам за отслабване са ви необходими:
3 лимона
3 с.л. мед
125 гр. хрян

Смелете лимоните и хряна заедно с корите и към тях добавете меда. Разбъркайте добре трите съставки с дървена лъжица и съхранявайте сместа в стъклен буркан на хладно (най-добре в хладилника).
Приемайте от него два пъти дневно – сутрин и вечер. Трябва да хапвате от него на гладно за период от три седмици след края, на които тялото ви ще изглежда така, сякаш не е вашето.
Хрянът, съдържащ се в балсама ще унищожи бактериите в организма и ще подобри функцията на храносмилателния тракт, сърдечносъдовата система, функциите на черния дроб, кръвообращението и ще стимулира производството на ензими от панкреаса, чревни и жлъчни сокове.
Той е и чудесен диуретик, пише zajenata.bg.

loading...



Добавете коментар