Еликсир за ускоряване на метаболизмаТози еликсир за ускоряване на метаболизма ще ви отърве много бързо от наднорменото тегло

Днес ще ви предложим един невероятно ефикасен еликсир за ускоряване на метаболизма.

Всички ние завиждаме на онези хора, които могат да се натъпчат с огромни количества храна и това няма да се отрази на стройната им фигура. Този факт се дължи на бързия им метаболизъм. За съжаление обаче не всички можем да се похвалим с това щастие. Именно поради тази причина ви предлагаме този еликсир за ускоряване на метаболизма.

Ако сте предразположени към напълняване и не желаете да се подлагате на лишения всеки ден, но въпреки това си мечтаете да свалите излишните си килограми, то този еликсир за ускоряване на метаболизма е чудесното решение на този проблем.

Този еликсир за ускоряване на метаболизма ще ви отърве много бързо от наднорменото тегло
Този еликсир за ускоряване на метаболизма ще ви отърве много бързо от наднорменото тегло

За да си го приготвите, са ви необходими само две минути от ценното ви време, а освен че ще ускори метаболизма ви, тя ще повиши имунитета ви и ще подсили тялото ви.

Необходими са ви следните продукти:
1 чаша вода
1 супена лъжица мед
2 супени лъжици ябълков оцет (най-добре би било, ако е натурален)
1 супена лъжица канела
2 супени лъжици лимонов сок

Поставете всички изброени съставки в един съд и ги много добре, докато не се получи еднородна смес.
Поставете напитката в стъклен съд, захлупете я и я приберете в хладилника, където ще я съхранявате до изчерпване на количеството.
Всяка сутрин преди закуска пийте по една супена лъжица от еликсира за ускоряване на метаболизма. Резултатите ще можете да видите много скоро.

Съдържащите се в тази напитка съставки оказват различно влияние на организма. Така например лимоновият сок ще поддържа нормалните нива на кръвната ви захар и ще регулира рН-баланса (алкално-киселинния баланс) в тялото ви.
Канелата пък е известен антиоксидант. Медът ще укрепи организма ви и ще повлияе благотворно върху сърцето, кожата, нервите, храносмилането и др., а ябълковият оцет ще съдейства за понижаване на кръвното ви налягане.

loading...Добавете коментар