Чудотворен домашен мехлем специално за диабетициВ страната ни се увеличава броя на диабетици, затова днес искаме да ви представим една рецепта специално за раните образувани от заболяването.

Захарният диабет е болест, при която кръвната захар е завишена, което е причинено от слабата реакция на клетките на инсулина или неговото малко производство от организма. Инсулинът всъщност е вид хормон, който се секретира благодарение на панкреаса. Той се грижи за стимулацията на клетките , които абсорбират глюкозата и я предвижват там където е нужна, за да си набавим енергия.

Билката змийско мляко на помощ на диабетици
Билката змийско мляко на помощ на диабетици

Диабетът има много форми, но най-често срещаните са:

Захарен диабет тип 1 – той се характеризира с недостатъчно производство на хормона инсулин.

Захарен диабет тип 2 – тук има намаляване на производството на инсулин.

Неблагоприятните симптоми, които се развиват при диабетици са: постоянен глад, лесна умора, непрекъсната жажда, по-често уриниране. Когато това заболяване вече е в напреднал стадий много хора биват засегнати от така наречените диабетни рани, които са доста коварни.

Раните на диабетици стават все по-голям проблем, защото повече от 25% от населението страдат от това заболяване. Тези рани ограничават до голяма степен ежедневието и качеството на живот на диабетиците. При много от диабетните рани има огромен риск от ампутация, така че лечението им е задължително.

За зарастването на диабетните рани може да използвате домашен мехлем, който се предлага от народната медицина. Използвайте го, защото ако не ги лекувате има опасност от инфекции.

Лечебният мехлем, който ще спомогне на всички диабетици за зарастването на коварните диабетни рани се приготвя по следния начин: нужна ви е билката змийско мляко в прясно състояние. Тя цъфти с прекрасен жълт цвят по поляните и горите. Наберете си колкото може повече от нея. Нарежете лечебната билка на парченца и после с помощта на машинка за месо я смелете на каша. Лечебната каша, която получихте ще е с зелено-жълт цвят. Тя се прецежда с помощта на тензух. Всичкият сок, който сте изцедили изсипете в стъклено шише и бурканче. Затворете го и го съхранявайте на хладно, най-добре в хладилника.

Намазвайте диабетните рани всеки ден. Зарастването ще започне веднага след 3-4 намазване.

Всички диабетици могат да се възползват от тази лесна, но много ефикасна лечебна рецепта, за направата на която не са нужни неустови усилия.

loading...Добавете коментар