Лечение с вода ще ви избави от множество заболяванияУспешното лечение с вода вече е доказано от редица специалисти, а заболяванията които можете да преборите с тази уникална течност са много

Ако изпиете чаша топла вода веднага щом станете от сън ще повлияете на организма и ще се предпазите от много вируси и зарази, които дебнат защитните сили да отслабнат и да ви разболеят. Когато изпиете чаша с топла вода на гладен стомах вие помагате на всеки орган да функционира правилно и по този начин той може по-лесно да победи неблагоприятните симптоми на различните болежки.

лечение с водаДобре е да пиете колкото се може по-топла вода, но не забравяйте, че трябва да следвате практиката, това да става на празен стомах. Само така вие ще спрете упоритото главоболие, което ви мъчи дни на ред в следствие на напрегнатия начин на живот, който водите. Силните болки в тялото от пренатоварването му, артрита, затлъстяването, запека, менструални болежки, заболявания на гърлото , възпаления и шум в ушите, гастрит, бъбречни заболявания, проблеми с очите, астма, бронхит са само малка част от множеството неразположения на организма, които се повлияват от приема на чаша топла вода и се лекуват с нея. Лечение с топла вода се прилага, и като превенция против ракови заболявания>.

Според японските специалисти, които са доказали, че лечение с вода е напълно възможно трябва всяка сутрин да се изпива по 640 милилитра топла вода сутрин на гладен стомах. После спокойно можете да измиете зъбите си, като обаче не бива да пиете други течности или да консумирате храна в следващите 50 минути. След изтичането на това време можете спокойно да закусите. След закуска обаче отново не трябва да се пие нищо поне още 2 часа. Това правило за важи за след всяко хранене, защото всяка течност приета след храна оказва неблагоприятно въздействие на организма, като пречи за разграждането на соковете, които се намират в храносмилателната система.

водаЛечение с вода може да започнете с приема на по-малко количество от течността, защото все пак това са 650 милилитра, които не са никак малко. С течение на времето увеличавайте дозата на водата, докато достигнете до желаното количество.

Прилагайте лечение с вода за понижаване на високото кръвно и ще забележите положителния резултат след зо дена. При гастрит симптомите отихват само за 10 дена, а диабета се успокоява за един месец.

Още за лечебните свойства на водата можете да научите от следващото видео:

loading...Добавете коментар