Смес бореща се с деформирани кости на ръцете и кракатаАко имате деформирани кости на краката или ръцете те със сигурност ви причиняват болка и дискомфорт, които не сте длъжни да търпите щом имате подръчни средства за борбата с тях.

Ставите и костите, които са се деформирали на пръстите на ръцете или краката ви причиняват силна болка. Деформирането на костите на краката най-често е в следствие на дълго носене на тесни и неудобни обувки. Все пак причината може да бъде и отлагането на солите на пикочната киселина в ставите или наследствеността. За да може да сте абсолютно сигурни, защо костите на тялото ви са се деформирали е задължително да посетите специалист, за да ви се направят нужните прегледи и изследвания.

Подобрете видимо състоянието и спрете болката при деформирани кости
Подобрете видимо състоянието и спрете болката при деформирани кости

Последиците от заболяването, което причинява деформирани кости са видимо неприятни и доста болезнени. Вие можете да облекчите тази неблагоприятна болка и да повлияете на негативното „изкривяване“ на костите, чрез лесна домашна рецепта, за направата на която са ви нужни само аспирин и йодна тинктура. Медикаментите можете лесно да откриете във всяка аптека. Те са достъпни за всеки, а и не ви трябват много средства, за да си ги закупите, а въздействието им върху деформираните кости е уникален.

Приготвянето на лечебната смес бореща се за облекчаване на болката от деформирани кости се прави по следния начин: взимат се 5 таблетки от аспирина и се натрошават на прах. После се прибавят към 10 милилитра йодна тинктура, като се разбърква доста добре. Лечебната смес трябва да се обезцвети. После с нея намазвате с масажиращи движения засегнатите места. След намазването се обуват чорапи или се слагат ръкавици, в зависимост от това къде се намира деформираната кост, която лекувате. „Обличането“ на крайниците се прави с цел затопляне на мястото. Препоръчително е да преспите с чорапите или ръкавиците, за да може да се възползвате максимално от лечебната сила на сместа.

Лечението с тази уникална смес трябва да трае не по-малко от 14 дена, като не бива да забравяте нито една вечер да намазвате засегнатите крайници. След като изминат тези 14 дена се прави почивка от 30 дена.

За успешното спиране на болката от деформирани кости и тяхното видимо подобряване е добре да направите 4 такива цикъла на лечение. Самият резултат няма да се забави, защото болката ще утихне още след първата седмица на лечение с йодна тинктура и аспирин. След втория цикъл ще забележите подобрение на състоянието на деформиралите се кости.

Нищо не ви коства да опитате, защото метода не е труден, а резултатите, които дава са уникални. Не изпускайте възможността да спрете болката лесно и да не се притеснявате от вида на краката или ръцете си.

За съжаление хората често се сещат за здравето си едва, когато започнат да го губят. Можете спокойно да избегнете редица костни проблеми, ако положите грижи за правилно хранене в съчетание с поне умерена доза физически упражнения.

За да бъдат костите ви здрави, трябва да осигурявате на организма си достатъчно количество калций и витамин Д.
Калцият е основната неорганична съставка на костите, а витамин Д подпомага усвояването му от организма.

За всяка възраст количеството калций, необходимо на организма е различно. Така например при бебетата то трябва да е около 1000-1300 мг. При дамите, които вече са в менопауза това количество е 1 500 мг. Ако пък сте бременна или кърмите, трябва да имате предвид, че нуждите ви от калций са завишени и трябва да приемате между 1 500 и 2 000 мг. дневно.

Най-добрият вариант за набавянето на необходимото количество калций и фосфор, е приемът на мляко и млечни продукти, тъй като съотношението на двата продукта в тях е оптимално.

От особена важност е и приемът на пресни плодове и зеленчуци и най-вече на зеле, броколи, моркови, ряпа и карфиол.
Освен калций, те съдържат редица микроелементи, които са много полезни за организма.

Също така трябва да приемате варива и ядки, които съдържат необходимите белтъчини и мазнини, необходими за усвояването на витамин Д.

loading...12 коментара по “Смес бореща се с деформирани кости на ръцете и краката

 1. тези деформирани кости се наричат бонион това се изчиства напълно със засилване на кръвообръщението на краката със един уред на южнокорейската компания Нуга Медикал уреда се казва НМ 55 р или второ сърце за една година всичко се оправя давам ви гаранция защото го видях със очите си!

  1. Соня Хаджиколежа

   - Edit

   Reply

   Лечебната смес трябва да се обезцвети – как трябва да стане
   Моля,да ми отговорите

  2. Весела

   - Edit

   Reply

   Здравейте,
   Рецептата не е пълна – добавя се и ампула аналгин 🙂

  1. Аспирина обезцветява йода…..Аспирина освен това има противовъзпалително действие едва ли обезцветеният йод от аптеката ще е със същото действие.

 2. Соня Хаджиколежа

  - Edit

  Reply

  „Лечебната смес трябва да се обезцвети.“ Моля обяснете КАК?

 3. Как се обезцветява тази смес? Рецептата важи ли за артрит? Въпросния уред HM55p помага ли за деформация от заболяването артрит? Моля коментираѝте. Благодаря!

 4. Както знаем йода оцветява кожата. Аз не знам, какво са имали предвид под това "сместа да се обезцвети" но със сигурност в аптечната мрежа има безцветен йод. Трябва да се ползва от него за да няма следи по кожата :)))

 5. Аспиринът просто обезцветява йода, бе хора! И да не искате, ще се обезцвети:)

Добавете коментар