Една рецепта лекува упоритата кашлица при малки и големиНа вашето внимание ще представим чудодеен домашен илач за лечение на кашлица при малки и големи.

Кашлицата е защитен рефлекс на организма, чрез който тялото се мъчи да се пребори с дразнителите по дихателните пътища. Симптома се проявява при най-често при настинка, грип, бронхити и други заболявания на дихателните пътища. Тя обаче може да бъде симптом, който подсказва за наличието на заболявания, като астма, сърдечна недостатъчност, болести на нервната система, отит или синузит.

Задъхването, зачервяването и сълзенето на очите са последващи симптоми накашлицата. Всичко това предизвиква огромен дискомфорт, който може да бъде спрян с лесна домашна рецепта, която само помага да се справите с проблема, без да вредите по никакъв друг начин на организма си. Просто забравете за скъпите лекарства и антибиотици и изпробвайте чудотворната рецепта от народната медицина за лечение на кашлица.

Кашлицата може да бъде суха или влажна (при отделяне на храчки). Тя е с различна продължителност и може да бъде остра или хронична.

Чудотворна домашна рецепта за лечение на кашлица при малки и големи
Чудотворна домашна рецепта за лечение на кашлица при малки и големи

За лечение на кашлица, която е предизвикана от настинка или грип използвайте тази домашна бабина рецепта, която е подходяща за малки и големи.

Тя се приготвя по следния начин: прибавете към една чаена чаша топло прясно мляко супена лъжица мен и бъркайте. После добавете към еликсира и една супена лъжица масло, отново разбъркайте. В отделен съд разбийте едно прясно домашно яйце. Към него добавете 1/4 чаена лъжичка сода за хляб. Смесете двата еликсира и бъркайте, за да се омесят добре. Изсипете в стъклено бурканче и съхранявайте домашно приготвения си сироп за кашлица в хладилника.

От домашният сироп за лечение на кашлица се пие само веднъж на ден, преди сън. Възрастните да изпиват по 1 чаена лъжичка. На малките деца се дава 1/2 чаена лъжичка, отново веднъж на ден, преди сън.

За да победите упоритата кашлица, която ви измъчва, трябва да пиете от домашния сироп най-малко 5 дена. Той е подходящ и за подпомагане на лечението на тежките бронхити или ларингит.

Изпробвайте тази чудодейна рецепта и няма да останете разочаровани от резултата, защото кашлицата ще бъде облекчена още на първата вечер след приема и напълно излекувана в края на приложеното лечение.

Какво по-добро средство за лечение на кашлица от домашните безвредни илачи. Забравете за лекарствата и се възползвайте от чудотворните рецепти, които ни се предлагат от народната медицина.

Дори да ви се струва нереално, има цяр, който ще ви помогне да излекувате упоритата кашлица само за една вечер. Освен това, за да си го приготвите се нуждаете само от няколко продукта, които могат да бъдат открити във всяка една кухня.

За да се избавите от упоритата кашлица, трябва да си направите компрес от пчелен мед. За приготвянето му, са ви нужни малко пчелен мед, растително масло и брашно. Освен това се нуждаете от марля, салфетка и превръзка.

Добавете малко брашно към достатъчно количество пчелен мед, необходимо за компрес. Целта е сместа, която получите да не се залепва по ръцете ви.
След това добавете и малко олио. Получената смес нанесете върху салфетката, след това я увийте в марля и я нанесете върху гърдите или на гърба. Привържете компреса или го прикрепете с лепенки.

За да извлечете максимална полза от вълшебния компрес е добре да го оставите да действа цяла нощ (ако болният е възрастен човек) и 2-3 часа при децата. Препоръчително е при децата този компрес да се прилага, докато спят.

Не се притеснявайте от изпотяването, което ще последва, тъй като е в рамките на нормалното.
Ако кашлицата е изключително упорита, се нуждаете от 2-3 процедури. Още след прилагането на първата процедура обаче ще усетите значително облекчение.

loading...Добавете коментар