Напитка от чесън за подобряване на метаболизмаТази напитка от чесън може би не ви звучи най-подходяща за летния сезон, но тя е едно от най-ефикасните средства за подобряване на метаболизма.

Напитката от чесън, за която ви предлагаме рецепта не само подобрява метаболизма, но и помага за изхвърлянето на солта натрупала се в организма. Тя е изключително подходяща за очистването на тялото от всички бактерии, вируси и инфекции. Чесновият еликсир подсилва имунитета, пречиства кръвоносните съдове и укрепва сърцето.

Тази напитка може да използвате и за лечението на женски болести като например възпаление на яйчниците.

Напитка от чесън за подобряване на метаболизмаПодобряване на метаболизма е важен елемент, защото той се грижи за живота на клетките в организма. Когато метаболизма е добър те се възпроизвеждат и обновяват своята структура, за да могат да се справят със заобикалящата се среда. Подобряването на метаболизма ни предпазва от болести, затова трябва да се грижим за него.

Направата на чесновия еликсир, който ще спомогне за подобряване на метаболизма става с няколко много лесни стъпки, а те са: взимате 2-3 глави чесън ( в зависимост колко са големи). От тях обелвате само 12 скилидки и всяка една от тях нарязвате на 4 малки парченца. Поставяте ги в стъклен буркан или друг съд от стъкло, който се затваря плътно. Към нарязаните скилидки чесън добавяте 1/2 литър вино и после затваряте съда. Този съд се слага на слънчево местенце за 14 дена, като по врене на този период се разклаща най-малко 2 пъти на ден.

чесънИзминат ли 2-те седмици на престой еликсира от чесън се прецежда. Течността, която се е отделила се премества отново в стъклен съд, но този път е добре той да е тъмно стъкло.

За да достигнете до крайната цел, а именно подобряване на метаболизма с този чудодеен еликсир от чесън ще се наложите да приемате от него в продължение на 30 дни. Взимайте от чесновият еликсир по 3 пъти на ден, като дозата е минимална, само една чаена лъжичка.

Ако искате да си подарите едно добро здраве, което да постигнете чрез подобряване на метаболизма повторете това лечение отново след 6 месеца.

loading...Добавете коментар