„Хванете“ заболяването рак още в зачатието муЗа да се излекувате от коварния рак трябва да го „хванете“ заболяването още в самото му начало, затова днес ще ви разкажем за симптомите, които причинява.

За жалост това заболяване покосява все по-млади хора и често завършва с фатален край. За да можете да победите рака не бива да пренебрегвате уж маловажните симптоми, които усещате. Трябва да обръщате повече внимание на тялото си, и ако болежките, които усещате не преминат до месец, задължително се търси лекарска помощ.

Много хора са потърсили лек за рак, чак когато заболяването не може да бъде предотвратено. Важно е да не подценяваме болежките и да обръщаме внимание на сигналите, които ни изпраща организма, за да може да победим рака.

Как да познаем заболяването рак
Как да познаем заболяването рак

Ето и няколко от скритите симптоми, които могат да ви подскажат, че коварният рак прогресира:

1. Отслабване на тялото – в случай, че започнете да сваляте килограми, без обяснима причина е тревожно. Ако не спазвате диета или не спортувате, а отслабвате драстично, нещо не е наред. Лекарската намеса е задължително, като не бива да се тревожите предварително, не е задължително да сте болни от рак, но все пак риск има.

2. Хронична умора – това заболяване се описва с пренатоварване на организма. Спите достатъчно, но малко след като отворите очи заспивате отново. Разбира се това не винаги означава, че сте болни от рак, но симптома е характерен за заболяването и добре да се посъветвате със специалист, за да сте сигурни в диагнозата.

3. Болката е ваш „приятел“ – при появата на кисти болката е почти задължителна. Не бива да забравяме, че те могат да бъдат и злокачествени и се изисква навременно лечение. Тук освен болка в засегнатите органи се проявява още главоболие, болежки в коремната област и ставите.

4. Промени в кожата – в случай, че имате постоянни кръгове под очите, жълти петна или лющена на кожата е добре да потърсите лекарска помощ. Задължително наблюдавайте бенките по тялото за изменение на цвета и големината.

5. Проблеми с храносмилателната система и уринирането – затрудненото уриниране може да е причинено от възпаление, но задължително се прегледайте. Диарията, запека и подуването на стомаха могат да са симптом, който ви подсказва за рак на храносмилателната система. При наличието на тези симптоми повече от 14 дена се консултирайте със специалист.

rak 1
Рак на гърдата

6. Рак на гърдата – отоците и подутините по кожата подсказват за наличието на рак на гърдата. Следете тялото си, за да може да предприемете навременни мерки.

7. Температура – поддържате постоянна температура без да сте настинали. Ако няма видима причина за състоянието ви задължително се прегледайте при специалист. Трябва да сте на ясно, че рака подсказва за своята поява и чрез този симптом.

Тези дни самоукият лекар Рик Симпсън, който по професия е машинен инженер разкри, че разполага с рецепта, която може да излекува няколко вида рак.

Самият той е попаднал в плен на коварното онкологично заболяване преди 14 години. Тогава специалистите го попарили с новината, че страда от рак на кожата.
За разлика от мнозина, Рик успял да запази самообладание и бил решен да се бори за живота си.

В този момент той се сетил за стара и позабравена рецепта, която го избавила от болестта само за три месеца.
След като от рака нямало и следа Рик Симпсън се заканил, че ще разпространи рецептата, за да помогне и на други хора.

В основата на лечебния процес е маслото от канабис (коноп). Именно поради тази причина машинният инженер е един от активистите, настояващи маслото от канабис, което е било забранено през втората половина на миналия век заради нарастващата фармацевтична индустрия, отново да бъде разрешено.

За момента желанието му не се увенчава с успех, но въпреки това Рик не губи надежда.
Рик твърди, че е излекувал стотици хора от рак като им е давал 60 мл. масло от канабис за целия процес на лечение, което трае 90 дни.
Наскоро успял да изцери и 80-годишен мъж, за когото лекарите не давали никакви надежди.

„Хванете“ заболяването рак още в зачатието му
3 (60%) 2 vote[s]
loading...Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.