Използвайте английска сол за очистване на черен дробЗа ефикасно, лесно и бързо очистване на черен дроб използвайте метода с лечебната английска сол, който е достъпен за всеки от нас.

Грижите за черния дроб са от жизнено важно значение за вашето здраве, така че 2 пъти в годината ги изчиствайте от вредителите.В народната медицина са познати много методи да очистване на черен дроб, но един от най-добрите е този с английската сол. Методът ще ви отнеме 3 дни, така че сами преценете кога е най-подходящото време да го приложите. Добре е да сте в къщи когато го прилагате, защото чрез него се предизвиква диария.

Ефикасно очистване на черен дроб
Ефикасно очистване на черен дроб

В английската сол се съдържат минералите магнезий и сяра и водород и кислород. Тези вещества отпускат мускулите на човешката храносмилателната система, като оказват слабителен ефект.

Преди да приложите метода за очистване на черен дроб с лечебна английска сол не пийте лекарства, за да се избегнат нежелани въздействия върху организма.

Ето стъпките, които да спазвате за ефикасно очистване на черен дроб с английска сол:

1. На първия ден ще изключите вечерята от менюто си. За закуска и обяд консумирате храни, които нямат мазнини. Плодовете и зеленчуците също могат да се включат в менюто.

2. В съд изсипете 3 чаши вода (по 200 милилитра) и към тях прибавете 4 супени лъжици от английската сол. Разбъркайте и приберете получилата се течност в хладилника.

3. Изсипете зехтин в чаша, а в друга изцедете сок от грейпфрут. Не ги смесвайте, а ги сложете на стайна температура.

4. Слагаме примерен час, за можете да се ориентирате за интервалите на прием на течността за очистване на черен дроб. В 19.00 часа пийте от готовия разтвор с английска сол, който направихте около 3/4 от чашата. В 21 часа пийте още 1/2 чаша от направената смес.

Английска сол
Английска сол

5. Смесете в буркан половината от зехтина и половината от сока на грейпфрута, които със стайна температура. Разклатете много силно буркана, за да може комбинираните течности да се омесят хубаво. Преди изпиването на тази смес отидете до тоалетната. Добре е да изпиете тази смес към 22.00 часа вечерта.

6. Легнете ли си е добре да сложите главата си на по-висока възглавница от обикновено.

7. Станете ли изпивате още 3/4 чаша от сместа. Добре е отново да си полегнете и чак след 120 минути да изпиете остатъка от лечебната течност. Би трябвало да ви е останала около 3/4 чаша.

8. Изчакайте да изминат още 2 часа в вече можете да изпиете чаша сок. Постепенно започнете да хапвате плодове и лека храна. На вечеря вече можете да си похапнете повечко.

Освен за ефикасно очистване на черен дроб английската сол се използва и за бани. Тя се грижи за човешката кожа, като изсмуква всички вредни вещества от нея и прави здраве, мека и красива.

Използвайте английска сол за очистване на черен дроб
5 (100%) 1 vote[s]
loading...Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.