Лечение на подагра с мед и оцетНай-ефикасното „лекарство“ при лечение на подагра е спазването на стриктна диета, защото само така ще успеем да ограничим вноса на пурини в организма.

Заболяването наречено подагра се проявява, когато обмяната на пикочната киселина е нарушена. Главните причини, които причиняват заболяването са консумацията на прекалено много месо и храни съдържащи пурини. За развитието на подагра спомага и воденето на заседнал начин на живот. Наследствеността също е предпоставка да заболеете от подагра.

Болестта наречена подагра причинява силни болки в ставите, като най-предпочитана е тази на палеца на единия крак. Лечение на подагра трябва се прилага задължително, защото кризите, които се проявяват могат да засегнат останалите органи. Множеството кризи увреждат сърцето и бъбреците, а от там кръвното се повишава и вероятността да се достигне до бъбречни кризи е голяма.

Когато ставата на палеца на крака е засегната дори и най-малкото движение причинява непоносима болка и ходенето става недостижима цел.

мед за лечение на подагра Ставните кризи, които предизвикват подагра се отключват при физическо или психическо пренатоварване, недоспиване, голям стрес, преяждане с храни, които съдържат пурини и прекомерното пиене на алкохол. Причината, която предизвиква криза при подагра е индивидуална. Всеки трябва да се съобрази с нея и да гледа да я изключва от ежедневието си.

Без значение колко често получавате кризи, лечение на подагра се започва с диета. Само така вноса на пурини се ограничава и образуването на пикочна киселина да се намалява до минимум. Диетата трябва да изключва месото, млякото, захарта, белтък от яйце и мазни храни. Зеленчуците и плодовете в менюто ви се увеличават максимално. Пиенето на течности също трябва да се увеличи.

Най-ефикасната съставка за лечение на подагра е натурален ябълков оцет, защото той съдържа ябълчена киселина, която се грижи за разтварянето на пикочната киселина.

Ето и ефикасното лечение на подагра с мед и оцет, което ще намали кризите и ще ви избави от болката за кратък период от време.

Смесете 2 супени лъжици ябълков оцет, който не съдържа оцветители, консерванти или аромати с 2 супени лъжици мед. Разбъркване вложените съставки и изяждате по една такава доза 3 пъти на ден.

За да премахнете възпалението и отока на палеца на крака използвайте: разредете 2 супени лъжици оцет от ябълки в 500 милилитра вода. Напоете кърпа в разтвора, изстискайте я добре и я поставете върху палеца. Кърпата може да държите така от 2 до 8 часа, преди да я подмените.

Ще ви предложим и един много лесен и ефикасен лек при подагра, който има изключително бързо действие.
Облекчението настъпва почти веднага след прилагането му.
Със сигурност след като го приложите ще съжалите, че не сте знаели за този лек по-рано.

За него не ви е необходимо да бъркате никакви мазила или билкови смеси. Необходимо ви е само парче алуминиево фолио, с което да увиете засегнатото място.
Този метод на лечение на подагра се е практикувал още в древен Китай.

Алуминиевото фолио се прилага върху биологично активни точки, които са отговорни за работата на всеки един орган. С негова помощ ще се избавите експресно от болките, които ви мъчат при подагра. То може да ви излекува и от ишиас, настинка и цервикална остеохондроза.

Чудото на алуминиевото фолио се дължи на факта, че когато го поставите върху проблемното място или точката, отговорна за проблемния орган, то отразява биотоковете в енергийния меридиан, от който произхождат.
Именно благодарение на това отражение се повлиява съответната точка и се решава проблемът.

Просто е необходимо да увиете засегнатото място и да го фиксирате с помощта на превръзка, за да не падне. След това го оставяте да действа.
Трябва да знаете, че за да подейства този метод, е необходимо да поставите алуминиевото фолио с лъскавата страна към тялото ви.

За лечение на подагра с билки можете да разберете от това видео:

Лечение на подагра с мед и оцет
3.2 (64.75%) 59 vote[s]
loading...Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.