Вълшебна смес при гнойни раниТази вълшебна смес има отлично действие при гнойни рани

Ако и вие сте попаднали в плен на неприятните гнойни рани, циреи, болезнени пъпки или друг вид кожни наранявания, предизвикващи гной, то тази смес е вълшебният лек за вас.

Тази вълшебна смес има отлично действие при гнойни рани
Тази вълшебна смес има отлично действие при гнойни рани

За да си приготвите вълшебната смес, която помага при гнойни рани, трябва да си набавите следните съставки:
1 суров жълтък
1 с.л. брашно
1 ч.л. мед

Разбъркайте добре съставките, поставете сместа в подходящ съд с добре затварящ се капак и съхранявайте в хладилник, но не по-дълго време от 2-3 дни.

За да се избавите от досадните гнойни рани, които в нередки случаи са и доста болезнени, налагайте от сместа директно върху тях. По същия начин се практикува и при появата на пъпки.
След това покрийте засегнатото място с парче хартия (салфетка, домакинска хартия или тоалетна хартия например) и го закрепете добре.

„Превръзката”, церяща гнойни рани се сменя на всеки три часа, като преди полагането на новата, раната (пъпката) се почиства добре.
Оставете „превръзката” да действа през цялата нощ (не се налага да я сменяте периодично).
Още на следващия ден ще се уверите в ефекта на тази вълшебна смес, която ще изкара гнойта от раната (пъпката) ви, при това без никаква болка.

Ако раната е много болезнена, не е необходимо да я почиствате толкова задълбочено след всяко премахване на „превръзката”. След премахването й, просто налагайте новия слой от лечебната смес и я покривайте с чисто парче хартия, пише zajenata.bg.

Вълшебна смес при гнойни рани
5 (100%) 3 votes
loading...Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.