Народна рецепта при ишиас



Мехлемът, приготвен по народна рецепта при ишиас върши чудеса

Тази народна рецепта при ишиас може да ви избави и от редица други проблеми като радикулит, дископатия, ставни болежки, болки в коленете и др.

За да си приготвите ефикасната народна рецепта при ишиас и останалите болежки, трябва да си осигурите едно бурканче от детско пюре неосолена свинска мас, пчелен восък с размера на кибритена кутийка, 4-5 пресни цвята от тиква, 10 пресни цвята от невен, 1 пак. църковен тамян и 1 с.л. пчелен мед.

Мехлемът, приготвен по народна рецепта при ишиас върши чудеса
Мехлемът, приготвен по народна рецепта при ишиас върши чудеса

Разбъркайте добре всички съставки на тази народна рецепта при ишиас и ги сложете на котлона да заврят.
Оставете ги да врят, докато станат на каша. След като ефикасния народен лек при ишиас вече е готов, го изсипете в стъклено бурканче и затворете плътно.
С този вълшебен мехлем можете да мажете болните места, пише recepty.bg.

Колкото и странно да ви звучи до невралгия на седалищния нерв (ишиас) може да се стигне и в резултат на редица болести като грип, подагра, ревматизъм, диабет, ангина и др.
Той може да бъде причинен и от арсен или отравяния с алкохол. Нервът се притиска от разположените в съседство тумори.
Най-добре е лечението на ишиас да бъде назначено от специалист-невролог. Ако все пак предпочитате да заложите на народната медицина, ето и един метод, препоръчан от Петър Дънов.

Натопете парче плат в чай от лайка и го поставете на корема, а на главата си сложете „шапка” от пресен зелев лист, който предварително сте напръскали от вътрешната му страна с малко оцет.
Отлична работа върши и сгряващия компрес поставен върху крака, два часа след закуска. Парчето, което ще наложите на крака може да бъде напоено със спирт за горене или пък върху него да сте нанесли топла извара. Едновременно с това можете отново да поставите компрес на корема, натопен в лайков чай, пише dunov-knigi.com.

loading...



Добавете коментар