Спасяване от инфаркт за минута



Уникален метод за спасяване от инфаркт за минута

Съществува много ефикасен метод за спасяване от инфаркт за минута.

За целта е необходимо да разполагате само с лют червен пипер.
Д-р Джон Кристофър е категоричен, че методът за спасяване от инфаркт за минута действа безотказно.
Ако ваш близък, познат или приятел или просто непознат човек от улицата има признаци на това заболяване, просто приложете метода за спасяване от инфаркт, който ви предлагаме.

Уникален метод за спасяване от инфаркт за минута
Уникален метод за спасяване от инфаркт за минута

Ако човекът е в съзнание, му дайте възможно най-бързо да приеме чаша вода, в която сте разтворили лъжичка лют червен пипер.
Ако пък е в безсъзнание, се налага да му капнете под езика екстракт от люти чушки.
Още щом се появят първите признаци на инфаркт и докато приготвяте лютата смес, накарайте човека да кашля силно. Това също помага много.
Д-р Кристофър посочва, че методът ще отнеме едва няколко секунди, но въпреки това действа чудотворно при спасяването на хора, покосени от инфаркт.
Той гарантира, че само няколко минути по-късно, човекът ще започне да се свестява и сърдечният му ритъм ще започне да се нормализира.

Съществува и алтернативен начин за спасяване от инфаркт. Според редица учени, 100 гр. уиски дневно засилват съпротивителните сили на организма. Освен от инфаркт, редовният прием на кехлибарената напитка ще ви предпази и от рак.
Този начин със сигурност много ще допадне на онези от вас, които са почитатели на уискито. А освен това мъжете ще имат прекрасно оправдание за пред половинките си.
Лечебните свойства на уискито се дължат на съдържащите се в него антиоксиданти, които спират развитието на раковите клетки.
Освен това борят успешно различни видове простуди и алергии, пише zajenata.bg.

Сред начините за спасяването на инфаркт е и грижата за гъстотата на кръвта. Припомняме, че инфарктът се причинява от откъснат тромб, който запушва сърдечен съд. За да избегнете този риск, трябва да се погрижите за разреждането на кръвта.

Разбира се това обикновено става с медикаменти, но бихте могли да подпомогнете този процес и с помощта на естествени продукти. Намираме се в сезон, в който плодовете и зеленчуците на пазара изобилстват.
Всъщност продуктите, които биха ви помогнали за разреждането на кръвта могат да бъдат открити по всяко време на годината.

Помогнете на организма си, за да може пък той на свой ред да ви се отплати със завидно здраве.
Сред продуктите, които подпомагат процеса на разреждане на кръвта, е любимият на мнозина пъпеш.

Ако не сте сред почитателите на пъпеши, можете например да заложите на избора на гъби например, които освен това ще нормализират нивото на лошия холестерол, който води до редица сериозни здравословни проблеми.
Приемът на рибено масло, черен бъз и чесън също е от огромна полза за организма.

Тауринът, който се съдържа в тези продукти подпомага процеса на разреждане на кръвта и понижава значително кръвното налягане, което е допълнителен плюс, понижаващ риска от появата на инфаркт.
Според народните лечители консумацията на една супена лъжица орехи или бадеми всяка сутрин решава кардинално този проблем.

loading...



One thought on “Спасяване от инфаркт за минута

Добавете коментар